Ajankohtaista

Kesäkahvilan emäntä Villa Salmelaan

Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry hakee emäntää kesäkahvilaan karjalaisten kesäkotiin. Villa Salmelassa toimii kesäkahvio ja rantasauna, lisäksi se on suosittu tilaisuuksien pitopaikka kesäkaudella. Vuonna 1886 valmistunut huvila sijaitsee Jollaksessa luonnonkauniilla rannalla ja on koko perheen kesäpaikka.

Emäntä toimii kesäkodin koordinaattorin alaisuudessa ja toimii yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Emäntä huolehtii keittiön toiminnasta ja siisteydestä. Työssä tarvitaan leipomistaitoa, keittiöosaamista sekä yhteistyökykyä. Hygieniapassi on tarpeen, koska tehtävä sisältää keittiötyöskentelyä.

Työsuhde alkaa viimeistään kesäkuussa ja päättyy syyskuun alussa. Haluamme tukea pitkäaikaistyöttömien työllistymistä, jolloin palkkaus tapahtuu palkkatukiehtojen mukaan, työsuhteen yksityiskohdista sovitaan tarkemmin. Huvilalla on majoittumismahdollisuus. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 31.3.2024 mennessä sähköpostitse:
rekry@villasalmela.fi

Yhteystiedot:
Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry
Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki

https://www.facebook.com//villasalmela
https://villasalmela.fi/

***

Kesäkodin isäntä Villa Salmelaan

Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry hakee isäntää karjalaisten kesäkotiin, Villa Salmelaan. Villa Salmelassa toimii kesäkahvio ja rantasauna ympäri vuoden. Vuonna 1886 valmistunut huvila sijaitsee Jollaksessa ja on koko perheen kesäpaikka. Huvila on suosittu tilaisuuksien pitopaikka kesäkaudella.

Kesäkodin isäntä toimii koordinaattorin alaisuudessa ja yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Isännän tehtäviin kuuluu tilojen ylläpito, saunan lämmitys ja asiakaspalvelu. Kesäkodin isäntää avustaa tapahtumien järjestelyistä ja käytännön työstä yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Työsuhde alkaa toukokuussa. Työsuhteen jatkaminen kalenterivuodeksi on mahdollista. Haluamme tukea pitkäaikaistyöttömien työllistymistä, jolloin palkkaus tapahtuu palkkatukiehtojen mukaisesti. Toivomme hakijalta mahdollisuuksien mukaan aikaisempaa työkokemusta, mutta tärkeintä on hyvä motivaatio. Hygieniapassi on työssä eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 31.3.2024 mennessä sähköpostitse:
rekry@villasalmela.fi

Yhteystiedot:
Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry
Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki

https://www.facebook.com//villasalmela
https://villasalmela.fi/

***

Kesätöitä nuorille

Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry hakee Villa Salmelaan karjalaisten kesäkotiin nuoria kesätyöntekijöitä, joilla on Kesäseteli.

Kesäkodissa toimii kesäkahvio ja rantasauna, lisäksi Villa Salmelassa on tilaisuuksia kesäaikana. Vuonna 1886 valmistunut huvila sijaitsee Jollaksessa luonnonkauniilla rannalla ja on koko perheen kesäpaikka.

Kesätyöntekijät toimivat kesäkodin koordinaattorin alaisuudessa ja yhteistyössä muun henkilökunnan ja vapaaehtoisten kanssa. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu kahvio- ja kassatyö, saunan lämmitys, yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja avustaminen keittiössä. Työssä tarvitaan reipasta otetta ja yhteistyökykyä. Hygieniapassi on eduksi.

Kesäsetelinuorten 60 työtunnin työsuhteet ajoittuvat kesä-elokuuhun koulun loma-aikaan.

Esimerkiksi Helsingissä jaetaan Kesäseteli toisen asteen aloittaville ja koulujen 9.-luokkalaisille. Haluamme tukea nuorten työllistymistä, joten työsuhde toteutetaan kesäseteliehtojen mukaan, työsuhteesta solmitaan kirjallinen työsopimus ja työntekijä saa työtodistuksen. https://nuorten.hel.fi/opiskelu-ja-tyo/kesaseteli/

Hakemukset viimeistään 31.3.2024 sähköpostitse:
rekry@villasalmela.fi

Yhteystiedot:
Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääsky ry
Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki

https://www.facebook.com//villasalmela
https://villasalmela.fi/

***

Villa Salmelassa - Karjalaisten Kesäkodilla sauna lämpiää syyskuusta toukokuun loppuun kolme kertaa viikossa, kesäkaudella kesäkuusta elokuun loppuun keskiviikkona ja torstaina. Varaa mukaan uikkarit ja pyyhe! Hinta 15 € / saunoja. Maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Talvikausi: Sauna on lämpimänä keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 15.30–20.00 kolmessa vuorossa, 8 henkeä / vuoro. Lauantaisin varausvuorot sekasaunaan alkavat klo 12.30. Uimaankin pääsee – avanto pidetään auki!

Keskiviikkoisin on NAISTEN sauna ja torstaisin ja lauantaisin sekasauna.

Kesäkausi: Keskiviikkoisin on NAISTEN sauna ja torstaisin sekasauna; lauantait on varattu ensisijaisesti koko illan varaajille.

Varaa vuorosi oheisesta linkistä seuraavasti:

- valitse haluamasi saunapäivä
- valitse kalenterista oikea päivämäärä
- valitse haluamasi saunavuoro ja
- täytä varaustiedot (poistamme pakolliset varaustiedot seuraavana päivänä)

Voit tehdä useita varauksia samalla kerralla esim. ryhmällesi:

 Varaa tästä

Ajankohtaisimmat tiedot ja uutiset ovat myös Facebookissa

Tulevia tapahtumia

14.04.2024 13:00 - 14.04.2024 14:00

Pääsky: Kevätkokous

Kalenteri
< helmikuu 2024 >
matiketopelasu
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10