Karjalan Liiton Varsinais-Suomen piirin toimintaa

Syyskokous

la 27.10. klo 11 Karjalan Liiton Varsinais-Suomen piirin syyskokous, Itäpellontie 2, Turku.

Klo 12.30 alkaa samassa paikassa Karjalan Liiton toiminnanjohtaja Satu Hallenbergin piirikierros, käsitellän ajankohtaisia Karjalan Liiton asioita.

Konsertti

Su 4.11. osallistumme Karjalan Liiton järjestämään konserttiin Unta ja totta- Reino Helismaata muistellen. Varattu 50 paikkaa, lähtijöille ilmoitettu aikataulusta.

Pikkujoulu

Pe 7.12. klo 18.30 -22.30 Pikkujoulu Paimion Nuorisotalo Tillintuvalla, Paimion Karjalaseura kutsuu piirimme yhdistysten jäseniä ystävineen viettämään pikkujoulua Paimion Tillintupaan, Vistantie 61, Paimio.

Ohjelmassa joulupuuro ja torttukahvit, jouluista ohjelmaa, arpajaiset ja lopuksi tanssia Timppa Rautalan tahdissa. Tarkemmat tiedot myöhemmin.