Karjalan Liiton Kymenlaakson piiri ry

Myö yhes Kymenlaaksos! Tervetuloa mukaan piirin retkille ja muihin tapahtumiin.

Uutisissa vinkkaamme paitsi oman piirin tärkeistä uutisista myös mm. liiton tapahtumista, joita et löydä omasta tapahtumakalenteristamme.  Samoin saatat löytää muistutuksia toimialueellamme toimivien muiden Karjalan liiton jäsenyhteistöjen tapahtumista.

Omat tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista, joka löytyy näiltä sivuilta sekä tapahtumalistana että kalenterina.

Jäsenseurat-välilehden takaa löydät luettelon piirin 11 Karjalaseurasta vahvistettuna yhdellä kuorolla ja linkit näiden kotisivuille.

Yhteystietoja-välilehden takaa löydät tietoja ainakin piirin toimihenkilöistä, piirihallituksesta ja toimikunnista.

Välilehtipalkin oikeassa reunassa olevat somelinkit vievät Karjalan Liiton sometileille, piirillä ei toistaiseksi ole omia.

Uutiset

5.5.2024: Kymenlaakson kyykkäkisat elokuussa Myllykoskella

05.05.2024

... vai lienevätkö Ummeljoen puolella.  Kisaisäntänä on kumminkin tänä vuonna taas Myllykosken seudun Karjalaseura.  Tarkempia tietoja myöhemmin.  Joukkueita odotetaan kisaan muualtakin kuin Haminasta ja Myllykoskelta.  Lisätietoja piirin urheilutoimikunn... Lue lisää

4.5.2024: Kymenlaaksolaisille käsitöille menestystä liiton kilpailussa

05.05.2024

Voitot jäivät saamatta kaikissa neljässä sarjassa, mutta palkintosijoille pääsivät Tuulikki Ristola Inkeroisten seudun Karjalaseurasta kankaisten pannulappujen sarjassa Ikkuna Karjalaan -pannulappuparillaan ja Pentti Pajari lasten työntölelullaan puuleluj... Lue lisää

Tapahtumia