Paimion Karjalaseura

Uutisia

Jäsenemme Veikko Malaska antoi seurallemme ”joululahjan” lahjoittamalla oheisen taulun! Kiitos Veikolle!

Runsaslukuinen yleisö kuunteli 28.11. Paimiosalissa emeritus suurlähettiläs Hannu Himasen mielenkiintoista luentoa; Voiko viidakon laki palata? Talvisodan varjo Suomen ja Euroopan yllä. Kuulijat osallistuivat aktiivisesti kysymällä niin talvisotaan johtaneesta kuin nykypäivänkin tilanteesta.

Paimion kaupungin joulumarkkinoilla Karjalaseuran jouluisen tuotekorin voitti Liisa Metsärinne. Lisäarvonnassa lapaset voitti Liisa Berg ja kaulaliinan Salla Ala-Jääski. Onnea voittajille.

Myyntipöydän takana häärivät Armi Suomi pj. ( kuvassa ) ja Maritta Lehtiö ( sihteeri)

Karjalan Liiton toimintakilpailu

Paimion Karjalaseura menestyi jälleen Karjalaln Liiton vuoden 2018 toimintakilpailussa voittamalla 201-300 jäsenen sarjan.

Olemme voittaneet myös Karjalan Liiton Varsinais-Suomen piirin vuoden 2018 kuntorallin yli 100 jäsenen sarjan.

Paimion Karjalaseuralle oma kokoontumistila

Paimion Karjalaseura sai pitkän etsimisen jälkeen viime syksynä  vuokrattua omaa tilaa Paimion Urheilijoilta. Tila sijaitsee osoitteessa Kostilantie 4. Se sai  tammikuun 21. päivä pidetyssä avoimien ovien tilaisuudessa nimen ”Karjalaisten Kammari”.

Tila antaa mahdollisuuden säilyttää vuosien varrella kertynyttä materiaalia mm. lahjaksi ja lahjoituksina saatuja kirjoja sekä erilaisia palkintoja.