Paimion Karjalaseura

Uutisia

Olipa iloinen ilta pe 31.1.2020 Nurkkatansseissa Tillituvalla.  Puheenjohtaja Armi Suomi toivotti runsaslukuisen tanssiväen tervetulleeksi.
Nimismieskin saapui yllättäen paikalle.  Tanssikonkari Armas Suomea haastatteli sihteeri Maritta Lehtiö. Armas aloitti tanssimisen jo 13-vuotiaana nimenomaan nurkkatansseissa, joita myös salatansseiksi kutsuttiin.

Jäsenemme Veikko Malaska antoi seurallemme ”joululahjan” lahjoittamalla oheisen taulun! Kiitos Veikolle!

Karjalan Liiton toimintakilpailu

Paimion Karjalaseura menestyi jälleen Karjalaln Liiton vuoden 2018 toimintakilpailussa voittamalla 201-300 jäsenen sarjan.

Olemme voittaneet myös Karjalan Liiton Varsinais-Suomen piirin vuoden 2018 kuntorallin yli 100 jäsenen sarjan.

Paimion Karjalaseuralle oma kokoontumistila

Paimion Karjalaseura sai pitkän etsimisen jälkeen viime syksynä  vuokrattua omaa tilaa Paimion Urheilijoilta. Tila sijaitsee osoitteessa Kostilantie 4. Se sai  tammikuun 21. päivä pidetyssä avoimien ovien tilaisuudessa nimen ”Karjalaisten Kammari”.

Tila antaa mahdollisuuden säilyttää vuosien varrella kertynyttä materiaalia mm. lahjaksi ja lahjoituksina saatuja kirjoja sekä erilaisia palkintoja.