Pääkaupungin Karjalaiset ry

Karjalaisuutta ja karjalaista kulttuuria pääkaupunkiseudulla

 

Tervetuloa iloitsemaan karjalaisuudesta kanssamme!

Seuran historiaa

Karjalaista kulttuuria vaalimassa

Lue lisää

Tule mukaan

Voit liittyä jäseneksi tästä tai osallistua tilaisuuksiimme.

Lue lisää

Hyvää luettavaa

Seuramme kunniajäsen on myös kirjailija

Lue lisää

Yhteystiedot

Hallitus

Lue lisää

Tapahtumat

Lue lisää

Tuurnakerho

Tapaamispaikka

Lue lisää

Pääkaupungin Karjalaiset ry vuodesta 1945 asti

Pääkaupungin Karjalaiset ry perustettiin vuonna 1945 pääkaupunkiseudun karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneen väestön yhdyssiteeksi ja etujärjestöksi.Tänään seura on olemassa karjalaisen kulttuuriperinnön säilyttämiseksi ja kehittämiseksi sekä tältä pohjalta nousevan sosiaalisen ja harrastustoiminnan ylläpitämiseksi. Toiminnassa sekä vaalitaan perinteitä että etsitään uusia toimintamuotoja. Pääkaupunkiseudulla toimii lukuisia Karjalan Liiton alaisia jäsenseuroja ja monet meidänkin jäsenistämme toimivat myös juuriensa mukaisissa pitäjä-, kylä- ja muissa perinneyhdistyksissä. Yhteistyö seurojen kesken onkin jatkuvasti kehittynyt.

Jäsentiedot

Jäsenet ovat kirjattuina Karjalan Liiton ylläpitämään jäsenrekisteriin ja Liiton jäsenetuna kaikille lähetetään Karjalan Kunnaat -lehti neljästi vuodessa. Uudet Karjala-kortit tulevat toukokuun lehden mukana. Karjalan Kunnaat -lehden voi saada myös verkkoversiona kirjautumalla Karjalan Liiton verkkosivujen (karjalanliitto.fi) jäsensivuille oman Karjalakortin jäsennumerolla. Jos haluaa sekä verkko- että painetun lehden, voi painetun lehden tilata eri maksusta.

Lähetämme jäsenillemme jäsentiedotteen postitse kerran vuodessa. Noin puolella yhdistyksen jäsenistä on olemassa myös sähköpostiosoite. Mikäli vuoden varrella tulee sellaista tiedotettavaa, mitä ei jäsenkirjeessä ole, voimme viestittää asiasta sähköpostitse, ellei jäsen ole sitä erikseen kieltänyt.

 

< huhtikuu 2024 >
matiketopelasu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12