Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Huittisten Karjalaseura ry:n tarkoituksena on ylläpitää ja edistää karjalaisuutta ja karjalaisia perinteitä paikkakunnalla.

1. Kokoukset

Kevät- ja syyskokoukset

Piirin hallituksen kokoukset

Piirin kevätkokous ja syyskokous

Hallituksen kokoukset tarpeen mukaan, tulevana vuonna ylimääräisiä kokouksia Sakkola-juhlien takia

2. Kolmen seuran toiminta

Seura on mukana Vammalan ja Äetsän karjalaseurojen kanssa järjestettävissä kolmen seuran tapahtumissa. Vuonna 2021 seuran järjestelyvastuulla on kyykkäkilpailut.

3. Karjalaiset kesäjuhlat

Seura osallistuu Karjalaliiton järjestämiin Karjalaisiin kesäjuhliin Raumalla 18.−20.6. seuran omalla lipulla.

4. Sakkola-juhlat

Seura järjestää 1.8.2021 Sakkola-juhlat. Juhlien järjestelyistä ja ohjelmasta tiedotetaan jäsenistöä vuoden aikana.

5. Muu toiminta

Seura pyrkii vuoden aikana järjestämään erilaista toimintaa jäsenistön aktivoimiseksi ja kannustaa jäsenistöä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

Vpl. Pyhäjärvi -juhlat

Sakkola-juhlat (Huittinen)

kyykkäharjoituksia

kyykkämestaruuskilpailut

kesäpäivän vietto

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkin kunnioittaminen kukkalaitteilla

joulujuhla

6. Tiedotus

Seura tiedottaa tapahtumista ja toiminnasta Lauttakylä-lehdessä ilmoituksilla sekä Seurat toimii -palstalla. Lisäksi ilmoituksia laitetaan Alueviestin seurapalstalle.

Seuran kotisivuja, www.karjalanliitto.fi/huittistenkarjalaseura, ja Facebook-sivuja hyödynnetään myös jäsenistön tiedottamiseen. Seura kerää sähköpostiosoitteita edelleen helpottaakseen jäsenistön tiedottamista.

7. Taloudellinen toiminta

jäsenmaksut