Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Huittisten Karjalaseura ry:n tarkoituksena on ylläpitää ja edistää karjalaisuutta ja karjalaisia perinteitä paikkakunnalla.

1. Kokoukset

Kevät- ja syyskokoukset

Piirin hallituksen kokoukset

Piirin kevätkokous ja syyskokous

Hallituksen kokoukset tarpeen mukaan, tulevana vuonna ylimääräisiä kokouksia Vpl. Pyhäjärvi -juhlien seurauksena

Jäsenkirjeiden postituskokous

2. Kolmen seuran toiminta

Seura on mukana Vammalan ja Äetsän karjalaseurojen kanssa järjestettävissä kolmen seuran tapahtumissa. Vuonna 2019 seura järjestää hengellisen tilaisuuden ja kyykkäkilpailut.

3. Karjalaiset kesäjuhlat

Seura osallistuu Karjalaliiton järjestämiin Karjalaisiin kesäjuhliin Hämeenlinnassa 14. - 16.6. seuran omalla lipulla.

4. Vpl. Pyhäjärvi -juhlat

Seura järjestää 21.7.2019 Vpl. Pyhäjärvi -juhlat. Juhlien järjestelyistä ja ohjelmasta tiedotetaan jäsenistöä vuoden aikana.

5. Muu toiminta

Seura pyrkii vuoden aikana järjestämään erilaista toimintaa jäsenistön aktivoimiseksi ja kannustaa jäsenistöä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.

Sakkola-juhlat (Punkalaidun)

joulujuhla

Naistoimikunnan ruokailutilaisuus

kyykkäharjoituksia

kyykkämestaruuskilpailut

kesäpäivän vietto

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkin kunnioittaminen kukkalaitteilla

6. Tiedotus

Seura tiedottaa tapahtumista ja toiminnasta Lauttakylä-lehdessä ilmoituksilla sekä Seurat toimii -palstalla. Lisäksi ilmoituksia laitetaan Alueviestin seurapalstalle.

Seuran kotisivuja, www.karjalanliitto.fi/huittistenkarjalaseura, ja Facebook-sivuja hyödynnetään myös jäsenistön tiedottamiseen. Seura muuttaa jäsenkirjepostituksen sähköiseen versioon kaikkien sähköpostia käyttävien osalta. Muutos hoidetaan vuoden 2018 aikana.

6. Taloudellinen toiminta

jäsenmaksut