Toimintakertomus vuodelta 2021

Kokoukset

Seuran vuosikokous pidettiin 10.5. ja syyskokous 26.10. Toripuodin kahviossa. Hallitus kokoontui viisi kertaa vuoden aikana.

Kolmen seuran toiminta

Vuoden 2021 aikana ei järjestetty kolmen seuran toimintaa koronapandemian takia.

Karjalaiset kesäjuhlat

Vuoden 2021 kesäjuhlat peruttiin koronapandemian takia.

Onnittelu ja muistamiset

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille vietiin kukat 13. maaliskuuta talvisodan päättymispäivän kunniaksi, 27. huhtikuuta Veteraanipäivänä, 21. toukokuuta Kaatuneiden muistopäivänä, 23. kesäkuuta juhannuskukat, 3. marraskuuta pyhäinpäivän kunniaksi sekä 6. joulukuuta laskettiin muistomerkille havuseppele ja osallistuttiin kunniakäyntiin sankarihaudoille. Seuran vuosijuhlassa 28.11. muistettiin hiljaisella hetkellä pois nukkuneita seuran jäseniä, sekä hallituksen jäseniä Pauli Paukkua ja Paavo Punkaria.

Muu toiminta

Vuoden 2021 aikana ei koronapandemian takia järjestetty muuta toimintaa kuin seuran yhdistetty 75+1-vuotisjuhla ja joulujuhla 28.11. seurakuntakeskuksella.

Tiedotus

Seuran asioista on kirjoitettu sanomalehti Karjalassa, Vpl. Pyhäjärvi -lehdessä ja Lauttakylä-lehdessä, Suvannon seudussa, Alueviestissä sekä Huittisten Joulussa. Myös seuran internetsivuja on käytetty tiedottamiseen.

Jäsenistö

Seuran rekisteröity jäsenmäärä on kuluneen vuoden aikana ollut 84, joista ainaisjäseniä noin kymmenen.

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Seuran puheenjohtajana toimi Sirpa Kotiranta, varapuheenjohtajana Markku Evala, rahastonhoitajana Seija Jokinen ja sihteerinä Nina Naatula. Hallituksen muut jäsenet olivat Arja Ojala, Maili Huppunen, Merja Evala ja Sari Harjunmaa.

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkin kukkahoidosta on vastannut Heikki Kiiski.

Seuran jäsenasiavastaavana on toiminut Nina Naatula.

Varsinaisina toiminnantarkastajina toimivat Uuno Kulmala ja Jari Laineenoja ja heidän varajäseninään Seija Seppä ja Hannu Korpela.                                                                

Toimikunnat

Naistoimikunta: Merja Evala, Erja Kiiski, Aira Lähteenmäki, Maili Huppunen, Seija Jokinen, Arja Ojala, Arja Tuominen ja Sari Harjunmaa.

Urheilutoimikunta: Aimo Äikiä

Talous

Seuran taloudellinen tulos osoittaa -828,16.

Huittisissa 12.1.2022

Hallitus