Huittisten Karjalaseura ry.

Toimintakertomus vuodelta 2018

Kokoukset

Seuran vuosikokous pidettiin 13.3. ja syyskokous 12.11. Toripuodin kahviossa. Hallitus kokoontui seitsemän kertaa vuoden aikana. Jäsenkirjeiden postituskokous pidettiin 21.2.

Piirin kokouksiin osallistui varapuheenjohtaja. Piirin kevätkokoukseen Porin kirkon kirkkotuvassa 12.3. osallistui varapuheenjohtaja ja syyskokoukseen hotelli Hiittenharjulla Harjavallassa 26.11. osallistui puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Kolmen seuran toiminta

Seura osallistui Vammalan, Äetsän ja Huittisten seurojen yhteisiin toimintoihin. Hengellinen tilaisuus järjestettiin Kiikan seurakuntatalolla 4.11. Kyykkäkilpailut järjestettiin 24.8. Vammalassa.

Karjalaiset kesäjuhlat

Seura osallistui 17.6. Kouvolassa järjestettyihin Karjalaisiin kesäjuhliin seuran omalla lipulla. Lippuairueessa olivat Heikki ja Erja Kiiski.

Onnittelu ja muistamiset

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille vietiin kukat 13. maaliskuuta talvisodan päättymispäivän kunniaksi, 27. huhtikuuta Veteraanipäivänä, 21. toukokuuta Kaatuneiden muistopäivänä, 23. kesäkuuta juhannuskukat, 4. marraskuuta pyhäinpäivän kunniaksi sekä 6. joulukuuta laskettiin muistomerkille havuseppele ja osallistuttiin kunniakäyntiin sankarihaudoille.

Muu toiminta

Kesällä pidettiin kyykkäharjoituksia ja osallistuttiin kyykkäkilpailuihin 24.8. Vammalassa, sekä Huittisten yhdistysten väliseen kyykkäturnaukseen 4.9. vanhalla urheilukentällä.

15. heinäkuuta seura osallistui Pyhäjärvi-juhlille Harjavallassa.

5. elokuuta seura osallistui Sakkola-juhlille Vesilahdessa.

12. elokuuta vietettiin yhteistä kesäpäivää Ylisterannassa: tietokilpailun, saunomisen ja seurustelun lisäksi syötiin grilliherkkuja ja kahviteltiin. Päivään osallistui reilu 20 seuran jäsentä.

17. syyskuuta seura osallistui Huittisaiheiseen tietokilpailuun ja voitti sen selvästi. Joukkueessa olivat Heikki ja Petri Kiiski.

30. marraskuuta vietettiin seuran joulujuhlaa Invatuvalla Sammussa: ohjelmassa lauluesityksiä, sihteerin kilpajoukkueen tanssillisen voimistelun esitys, arpajaiset, puuroa, kahvia ja joulupukki. Juhlaan osallistui reilu 30 seuran jäsentä.

Tiedotus

Seuran asioista on kirjoitettu sanomalehti Karjalassa, Vpl. Pyhäjärvi -lehdessä ja Lauttakylä-lehdessä, Suvannon seudussa, Alueviestissä sekä Huittisten Joulussa. Seuran kotisivuja on hyödynnetty osoitteessa: https://www.karjalanliitto.fi/karjalan-liitto/jasenyhteisot/karjalaseurat/huittisten-karjalaseura-ry.html. Myös seuran Facebook-sivuja on käytetty jäsenten tiedottamiseen.

Jäsenistö

Seuran rekisteröity jäsenmäärä on kuluneen vuoden aikana ollut 118, joista ainaisjäseniä noin kymmenen.

Hallitus ja vastuuhenkilöt

Seuran puheenjohtajana jatkoi Heikki Kiiski, varapuheenjohtajana toimi Markku Evala, rahastonhoitajana Seija Jokinen ja sihteerinä Nina Naatula. Hallituksen muut jäsenet olivat Maili Huppunen, Merja Inkinen, Sari Harjunmaa, Arja Ojala ja Miia Paasikivi.

Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkin kukkahoidosta on vastannut Heikki Kiiski.

Seuran jäsenasiavastaavana on toiminut Nina Naatula.

Varsinaisina toiminnantarkastajina toimivat Uuno Kulmala ja Jari Laineenoja ja heidän varajäseninään Seija Seppä ja Hannu Korpela.

Toimikunnat

Naistoimikunta: Merja Inkinen, Erja Kiiski, Aira Lähteenmäki, Maili Huppunen, Merja Evala, Seija Jokinen, Arja Ojala, Arja Tuominen ja Sari Harjunmaa.

Urheilutoimikunta: Aimo Äikiä ja Heikki Kiiski.

Nuoriso- ja tulevaisuustoimikunta: Nina Naatula ja Erja Kiiski.

Talous

Seuran taloudellinen tulos osoittaa -683,11 euroa.

Huittisissa 29.1.2019