Terijoki-seura ry

Terijoen pitäjäseura

Liity jäseneksi

Jäsentapaamiset

Terijoki-seura järjestää sääntöjen mukaisen toiminnan lisäksi joko yksin tai yhteistyössä TeriSäätiön kanssa vuosittain seuraavat tapahtumat, joiden tavoitteena on tehdä tunnetuksi Terijokea ja mahdollistaa entisten terijokelaisten ja heidän jälkeläistensä sekä Terijoesta kiinnostuneiden henkilöiden verkostoituminen.

  • Terijokelaisten talvitapahtuma
  • Terijoki-juhlat
  • Muistojen Terijoki-semiaari

Terjokkoine jäsenlehti

Seuran jäsenlehti Terjokkoine ilmestyy kaksi kertaa vuodessa helmi- ja syyskuussa ja se sisältyy Terijoki-Seura ry:n jäsenmaksuun.

Terjokkoiseen tarkoitettu aineisto pyydetään lähettämään joulu- ja heinäkuun loppuun mennessä. Lehden osoite on Veli-Pekka Sevón, Isonvillasaarentie 7N152, 00960 Helsinki tai velipekka.sevon (at) gmail.com.

Terjokkoisen ISSN-tunnisteet ovat:

ISSN-L 2243-3910
ISSN 2243-3910 (Painettu)
ISSN 2243-3929 (Verkkojulkaisu)

Terijoki-seuran kuva-arkisto

Seura tallentaa Terijokeen liittyvää historiallista aineistoa. Seuralla on mm. valokuva-arkisto, joka käsittää yli 2000 kuvaa eri vuosikymmeniltä. Kuvista on tunnistettu ja rekisteröity yli 1600 henkilöä. Jos haluat kartuttaa seuran kuva-arkistoa, vastaanotamme ilolla Terijokeen liittyvät valokuvat tai niiden kopiot seuran arkistoon. Tulemme tarvittaessa kotiisi kopioimaan (skannaamaan) kuvat. Voit myös skannata kuvat itse ja toimittaa tiedostot seuran arkistoon. Ota yhteys Marja-Liisa Pohjanvirtaan.