Hyvät Torkkelin Killan jäsenet!

KOKOUSKUTSU

Vuosikokous pidetään keskiviikkona 3.4. klo 17.00, Kino Iiris, Tammi-Sali, Saimaankatu 12. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Huom! Päivällä ei ole kuukausitapaamista konserttitalolla.

Kokouksen jälkeen on kahvitarjoilu, jonka jälkeen klo 18–19 FT Ida Suolahti kertoo neuvostovangeista Viipurissa jatkosodan aikana.

Tervetuloa!

__________________________________________________________________________

Tiistaina 23.4. klo 18.00 on Lahden Karjalaisyhteisöt ry:n tukemana ja tilaamana Greta Tuotannon musiikkidraama Näkemiin, Viipuri, paikka on Kino Iiris, Saimaankatu 12. Liput 15 €. Kilta on varannut jäsenilleen lippuja 20 kpl, varaa lippusi heti tai ehdottomasti viimeistään keskiviikkona 3.4. holtta.matti@gmail.com tai puh. 044 207 2042.

Killan 75 v syntymäpäivää juhlistetaan kahvitilaisuudella keskiviikkona 8.5. klo 15 NNKY:n tilassa Vapaudenkatu 8. Erillinen juhlakutsu tulee jäsenille postitse.

Karjalan Liiton kesäjuhlat ovat Mikkelissä la 15.– su 16.6. Päijät-Hämeen piiri järjestää juhlille bussikuljetuksen su 16.6. Kilta on varannut paikkoja bussiin. Lähdetään mukaan kansallispukuja tuulettamaan! Bussi lähtee aamulla Marolankadulta, paluu illalla samaan paikkaan, tarkempaa tietoa aikataulusta ja matkan hinnasta myöhemmin.

Killan kesäretki on 14.8. Tampereelle yhteistyössä Heinolan Karjalaseuran kanssa. Lähtö on Lahdesta noin klo 8.00 Marolankadun turistipysäkiltä Pohjolan Matkan bussilla kuljettajamme Tonin kyydissä. Aluksi kohteena on Kangasala ja siellä Kangasalan Karjalaseuran Juhlatalo Äijälä, jossa kahvit ja näyttelyyn tutustuminen. Tampereella lounaan jälkeen siirrymme Näsinpuistoon Museo Milavidaan, jossa meillä on draamaopastus ”Nottbeckien elämää palvelijan kertomana”. Tutustumme myös näyttelyyn sekä museon puistoon. Päiväkahvien jälkeen lähdemme kotimatkalle ja pysähdymme Tam-Silkin tehtaalle ja myymälään Kangasalla. Lahdessa olemme noin klo 19.

Matkasta tarkemmin vuosikokouksessa ja juhlakutsun mukana tulee vielä ohjelma sekä ilmoittautumisohje.

Liisa Montin, pj., 045 139 3075    Matti Hölttä, sihteeri/rahastonhoitaja, 044 207 2042

liisamontin@gmail.com              holtta.matti@gmail.com