Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna toistaiseksi ainoastaan torstaisin klo 10.00-17.00. Siirrymme normaaleihin aukioloaikoihin taas koronatilanteen helpottuessa. Verkkokauppa palvelee normaalisti!

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero. Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" -kohdasta; saman ikkunan alakulmassa lukee "rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai etkö muista jäsennumeroasi? Soita puh. 09 7288 170 arkisin klo 9.30-13.00 tai lähetä sähköpostia.

Mukavia ostoksia!

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitamme tuotteet postitse, jolloin tuotteeseen lisätään postimaksu.

Verkkokaupasta tilattaessa toimitusaika on 6-10 arkipäivää ajankohdasta ja sesongista riippuen.

Tuotteet maksetaan verkkopankin kautta tilauksen yhteydessä.

Toimitamme lähetykset Postin kirjeenä, pienlähetyksenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen. Postipakettilähetyksestä tulee saapumisilmoitus tekstiviestinä Postilta.

Liiton henkilöjäsenet saavat jäsenalennuksia rekisteröitymällä verkkokauppaan.
Kirjautuminen tapahtuu verkkokaupan sivun yläreunasta:
"kirjaudu sisään" -> "rekisteröidy". Muista lisätä oma jäsennumerosi.
Jos et tiedä tai muista omaa jäsennumeroasi, saat sen soittamalla Karjalan Liiton toimiston numeroon 09 7288 170 tai sähköpostitse toimisto(at)karjalanliitto.fi

Jäsenseurojen kannattaa tehdä tilaukset sähköpostitse, jotta saatte kaikki seura-alennukset. Jäsenseuroille lähetämme tuotteet ilman postiennakkoa.

HUOM! Vanhan verkkokaupan käyttäjätunnus ja salasana eivät ole enää voimassa!

Sähköpostitse tai puhelimitse tilatut tuotteet lähetämme postiennakolla, jolloin postimaksu on postiennakkolisän kanssa yhteensä 15€. Toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaessasi tai vaihtaessasi tuotteen postikulut jäävät maksettavaksesi. Jos palautuksen syynä on tuotteen viallisuus, maksamme postikulut puolestasi.

Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja palautuksen mukaan tulee liittää lähete, jossa on merkittynä laskun päiväys, laskun numero sekä asiakasnumero, jotka löytyvät laskun oikeasta yläreunasta.

Tuotteita on myynnissä myös Karjalan Liiton myymälässä Karjalatalolla osoitteessa Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. SieMie-puoti on avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 10-17, muina aikoina suljettu (muutokset mahdollisia).