Sukujen tapahtumat

Karjalaiset suvut ja pitäjät -tapahtuma klo 11-14 striimattuna! Pitäjien keskustelutilaisuus ja KSYLin vuosikokous Teams-yhteydellä.

28.11.2020 10:00 - 28.11.2020 14:00 | 00610 Helsinki, Karjalatalo, Käpylänkuja 1

Uudellemaalle tulleen yli 20 hengen kokoontumiskiellon takia yleisölle suunnattu tilaisuus on peruttu! Klo 14 Teams-yhteydellä pitäjäyhteisöjen edustajille keskustelutilaisuus ja KSYLin vuosikokous.

Vuoden karjalaisten kirjojen julkistamiset ja luennot striimataan. KSYL:n vuosikokous ja pitäjätapaaminen Teamsin välityksellä.
Nuorten kirjoituskilpailun palkitsemiset siirretään myöhempään ajankohtaan!
Toimintakilpailussa menestyneille jäsenseuroille lähetetään kunniakirjat postitse.
Muutokset mahdollisia!

Perinteisiä suku- ja pitäjämarkkinoita ei koronatilanteen takia järjestetä, mutta suku- ja pitäjäseuroille ja muille kiinnostuneille on strimattua ohjelmaa klo 11-14.  Live-striimausta voi seurata Karjalan Liiton facebook-sivuilta, jonne se jää myös myöhemmin nähtäville. Facebookisivuja voi katsoa vaikka ei olisi kirjautunut sivuille. Striimaus linkitetään myös Karjalan Liiton nettisivuille.

Päivä alkaa tämän vuoden toimintakilpailujen parhaiden julkistamisella, myös Vuoden karjalainen kirja ja Vuoden pitäjä- ja kyläkirjakisan voittaja julkistetaan.

Päivän seminaariosuudessa klo 12 on luvassa karjalaisia kiinnostava aihe. Tänä syksynä väitellyt Hellä Neuvonen-Seppänen pitää esitelmän otsikolla Evakkojen lapset. Toisena luentona on sukututkija Ahti Kurrin esitys Karjalaiset ja DNA-sukututkimus. Tämä osio päättyy noin klo 14. Luennot järjestetään live-striimattuna facebookiin ja linkitetään Karjalan Liiton nettisivuille. Muutokset mahdollisia.

Klo 14 alkaen on Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton vuosikokous Teams-yhteydellä.

Klo 14  pitäjäseurojen edustajien keskustelutilaisuus Teams-yhteydellä.

Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan Karjalan Liiton ajankohtaisista asioista. Paikalla ovat Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örn, liittovaltuuston varapuheenjohtaja Martti Talja, Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton puheenjohtaja Kirsi Juura ja toiminnanjohtaja Pertti Hakanen.

Koronaepidemiasta johtuen tilaisuus on vain etänä. Pyydämme ilmoittautumista etukäteen 25.11. mennessä, mervi.piipponen@karjalanliitto.fi.

Lisätietoja mervi.piipponen@karjalanliitto.fi ja saija.pelvas@karjalanliitto.fi

Tilaisuuden järjestävät Karjalan Liitto yhteistyössä Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liiton, Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton ja Opintokeskus Siviksen kanssa.