Jokelan Karjala-Seura ry

Jokelan kevät

 

 

JOKELAN KARJALA-SEURA RY

Tervetuloa tutustumaan uudistuksen alla oleviin Jokelan Karjala-Seuran kotisivuihin.
Yhdistys-sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme ja kokouksistamme, pian sivuilta löytyy mielenkiintoisia jäsenistömme esittelyjä sekä mm. yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen hallitus-sivulta puolestaan löydät istuvan hallituksen yhteystiedot. Yhdistyksessä toimii kaksi aktiivista kulttuuri- ja liikunta-asioihin keskittynyttä jaosta; Joka teatteri ja Joka pesis, jotka esittelevät tarkemmin omaa toimintaansa tällä sivustolla myös omilla välilehdillään. Lisäksi perinteisellä seuran tapahtumalla `Karjalaisten Kirkkopyhällä`on nyt oma sivunsa, jonne jatkossa päivitämme tuohon tapahtumaan liittyviä tietoja.

Jokelan Karjala-Seuran tarkoituksena on toimia karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden kulttuuri- ja liikuntajärjestönä paikallisella tasolla Tuusulassa. Jokelan Karjala-Seuran toiminta täytti vuonna 2022 kunniakkaat 42 vuotta yhdistyksen jäsenmäärän ollessa 41 jäsentä. Haluamme joukkoomme uusia jäseniä, joten jos yllä luetellut asiat pesiksestä teatteriin ja / tai karjalaisen kulttuurin vaalimiseen ja kehittämiseen ovat lähellä sydäntäsi ja haluat nauttia niistä paikallisella  tasolla tai itse olla aktiivina mukana järjestelyissä, tule mukaan jäsenistöömme!

Ilmoitamme toiminnastamme Keski-Uusimaa- ja Viikkouutiset-lehtien seurapalstoilla, tällä omalla seuran sivustolla, seuran jäsenkirjeillä sekä Facebook-sivuillamme.