Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna tiistaisin klo 11.00-17.00, keskiviikkoisin klo 11.00-17.00 ja torstaisin klo 11.00-17.00. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero. Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" -kohdasta; saman ikkunan alakulmassa lukee "Rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai etkö muista jäsennumeroasi? Lähetä sähköpostia! Voit myös soittaa arkisin klo 10.00-15.00 puh. 044 730 0118.

Mukavia ostoksia!

Politiikkaa ja piirakkaterapiaa

35,00€ 31,82€

Politiikkaa ja piirakkaterapiaa kertoo siirtokarjalaisten oman järjestön tarinan. Evakot perustivat Karjalan Liiton 420 000 kotinsa, kotiseutunsa ja kulttuurisen elinympäristönsä menettäneen karjalaisen etujärjestöksi heti talvisodan jälkeen.

Ensimmäisinä vuosinaan liitolla oli merkittävä rooli eräänlaisena kriisiterapian antajana. Myöhemmin siitä kasvoi henkisen siirtokarjalaisuuden perinnön ja identiteetin luoja ja ylläpitäjä. Ilman liittoa tuskin karjalanpiirakat, tanhu tai kanteleen soitto olisivat niin tunnettuja kuin ne tänään Suomessa ovat.

Liiton alajärjestöt ovat olleet käytännön toiminnan ja kulttuurin ylläpidon ydin, siinä missä johto poliittisen kentän toimijoineen keskittyi valtakunnalliseen vaikuttamiseen ja alajärjestöjen toiminnan koordinointiin. 80 vuotta täyttävä liitto on edelleen elinvoimainen kolmannen siirtokarjalaissukupolven hallitessa sitä.

Ostaessasi Politiikkaa ja piirakkaterapiaa -kirjan saat Karjalaisten Kokous 1940 -kirjan kaupan päälle.

Jäsenhinta nyt vain 30,00 €

norm. 35,00 €

Tietoa toimituksesta