Valittu määrä ylitti varastosaldon

Avaa muistilista
Ladataan...

Unohtuiko salasana?

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero.
Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" kohdasta, samassa ikkunassa lukee alakulmassa "rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai et muista jäsennumeroasi?
Puh. 09 7288 170 arkisin klo 9.30-15 tai
toimisto(at)karjalanliitto.fi arkisin klo 10-17.

Laulun runsautta -laulukirja

17,00€ 15,45€

Kierrekantinen laulukirja sopii moniin karjalaistilaisuuksiin, jossa on yhteislaulua. Nyt kirjasta on tehty uusintapainos. Kirja on kierrekantinen.

Laulukirjassa on noin 130 laulua melodianuotteineen ja sointumerkintöineen. Laulut on ryhmitelty kuuteen osioon. Kaikissa on esillä karjalaisuus: arvokkaat laulut, kansanlaulut ja -rallit, kotiseutuun liittyvät laulut, karjalankieliset laulut, sota- ja evakkoajan laulut, hengelliset laulut.

Karjala-kortilla 15€. Jäsenalennuksen saa kirjautumalla verkkosivuille.

Tietoa toimituksesta