Ajankohtaista

Merkkejä ansioituneille

Lue lisää

Karjalan Liiton kuntoralli

Lue lisää

Järjestä kokous tai juhlat Karjalatalolla

30.09.2021 16:18

Karjalatalosta voi vuokrata erikokoisia saleja niin työn, vapaa-ajan kuin juhlankin tarpeisiin – olipa osallistujia kolme tai kolmesataa. Tiloissa on kokoustekniikka ja langaton verkko. Osa aiemmista saleistamme on poistunut vuokrauskäytöstä. Hinnastomme päivittyy 1.10.2021 alkaen.

Juhlasali

Sisääntulokerroksen Juhlasalissa järjestät istuvan illallisen 200 vieraalle tai konsertin 300 kuulijalle. Juhlasali taipuu myös pienempiin tilaisuuksiin, sillä se voidaan rajata puoleen. Koko Juhlasalin tilavuokra on jäsenille ja jäsenseuroille 240 € / 6 tuntia, muille alk. 980 € / 6 tuntia.

Yläsali

2. kerroksen Yläsaliin järjestyy ruokailu 60 vieraalle tai yleisötilaisuus 120 hengelle. Yläsalissa on flyygeli, joten tila on suosittu musiikkitapahtumien järjestämiseen. Yläsalin kappeliseinä uusitaan syksyllä 2021. Yläsalin tilavuokra on jäsenille ja jäsenseuroille 125 € / 6 tuntia, muille alk. 640 € / 6 tuntia.

Takkahuone

Ylimmän kerroksen Takkahuone on juuri remontoitu täyteen loistoonsa! Se sopii jopa 35 hengen tilaisuuksiin. Tilassa on hyvä kokoustekniikka sekä pieni keittiö vieraiden kahvitusta varten. Takkahuoneen tilavuokra on jäsenille ja jäsenseuroille 175 € / 6 tuntia, muille alk. 640 € / 6 tuntia.

Talkookeittiö

Rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsee ajan myötä jo hieman rouheaksi käynyt Talkookeittiö, joka on jäsentemme käytössä esimerkiksi seuran oman joulujuhlan puuronkeittoa varten. Talkookeittiön käyttömaksu on 170 € / 6 tuntia.

Huom! Tilat ovat käytössä sovitun kellonajan mukaisesti

Kiinteistönhoitaja on varautunut avaamaan tilan asiakkaan käyttöön vasta, kun tilavaraus on sovittu alkavaksi. Tätä ennen sisäänpääsyä ei voida taata. Huomioimme koko käytetyn ajan laskutuksessa. Muistathan siis tilavarausta tehdessäsi huomioida mahdolliseen ennakkovalmisteluun ja siistimiseen tarvitsemasi aika. Tilavaraus voidaan peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa.

Muista myös tarjoilut!

Karjalatalolla toimii erinomainen Ravintola Karelia, joka kattaa maukkaan lounaan joka arkipäivä sekä toimittaa tilauksesta tasokkaita juhla- ja kokoustarjoiluja. Yhteystiedot: www.ravintolakarelia.fi

Kysy lisää!

Karjalatalon salivuokrien tarkempia hintoja ja varaustilannetta voi tiedustella Karjalan Liiton toimistosta p. 09 7288 170 arkisin klo 9.30–13 tai sähköpostitse toimisto@karjalanliitto.fi