Karjalan Liitto
 
 
 

Pääsiäisruokakurssi

24.3.2018 10.00-15.00

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Karjalatalo, Käpylänkuja 1, Helsinki
Kuvaus

Kurssilla valmistetaan pääsiäisajan suolaisia ja makeita herkkuja ja lammasruokia. Kurssilla kokeillaan myös pashan tekoa ja opitaan, miten syntyy hyvä lammaspata ja maistuvat karitsankyljykset.

Kurssin opettajina ovat keittiömestari Aira Viitaniemi ja kotitalousopettaja Marika Salonen. Muutokset mahdollisia.


Ilmoittautumiset 8.3.2018 mennessä Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi,  Kurssille mahtuu kaksitoista henkeä.

Kunkin hinta on 60 €, Karjala-kortilla 40 €. Hinta sisältää opetuksen, raaka-aineet, reseptit ja ruokien maistiaiset. 


Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

 

Kurssin järjestää Karjalan Liitto yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.


Opintokeskus Sivis




Kurssi on Karjalatalolla Helsingissä, osoitteessa Käpylänkuja 1.

 


Tallenna kalenteritiedosto

Tulosta sivu
 
Poutapilvi web design Oy