Valittu määrä ylitti varastosaldon

Avaa muistilista
Ladataan...

Unohtuiko salasana?

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna toistaiseksi ainoastaan torstaisin klo 10.00-17.00. Siirrymme normaaleihin aukioloaikoihin taas koronatilanteen helpottuessa. Verkkokauppa palvelee normaalisti!

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero. Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" -kohdasta; saman ikkunan alakulmassa lukee "rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai etkö muista jäsennumeroasi? Soita puh. 09 7288 170 arkisin klo 9.30-13.00 tai lähetä sähköpostia.

Mukavia ostoksia!

Sunnuntain toivotut! -konsertti 20.2.2022 klo 14

35,00€ 35,00€

Sunnuntain toivotut! -konsertti Karjalatalolla 20.2.2022 klo 14.00

Lauantain toivotut! on radion pitkäaikaisin yhtä mittaa jatkunut musiikkiohjelma. Sitä on kuunneltu jo yli 80 vuotta ja se on syöpynyt syvälle suurten ikäluokkien ja heitä vanhempien polvien muistoihin. Edelleen se kerää kuulijoita arvaamaan esiintyjiä ja lauluja.

Sunnuntaina 20.2.2022 klo 14 laulajat Mari Palo ja Hannu Lehtonen tulkitsevat eri vuosikymmenien suuria suosikkeja opereteista musikaaleihin, laulelmiin ja iskelmiin.

Säestäjänä toimii Seppo Hovi, joka myös kertoo lauluista ja niiden taustoista. Mutta vasta sitten kun kuulijat ovat mielessään muistelleet laulujen nimiä, niiden tekijöitä ja esittäjiä.

Annetaan sävelten viedä muistoihin ja menneiden vuosikymmenten sykähdyttäviin musiikkihetkiin.

Liput 35 € ja Karjala-kortilla 30 €. Konsertin kesto on noin 1 h 30 min, ei väliaikaa. Lipun hintaan sisältyy kahvitarjoilu konsertin päätteeksi. Verkkokaupan tilausvahvistus toimii pääsylippunasi, emme lähetä erillisiä lippuja.

Lisäkonsertti klo 17.00! Sen lippuja voit tilata tästä.

Ryhmien ennakkovaraukset 21.1.2022 mennessä, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi. Ryhmävaraukset laskutetaan etukäteen.

Muutokset mahdollisia.

Noudatamme tapahtumia koskevia rajoituksia ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme.

Tietoa toimituksesta