Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna tiistaisin klo 11.00-17.00, keskiviikkoisin klo 11.00-17.00 ja torstaisin klo 11.00-17.00. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero. Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" -kohdasta; saman ikkunan alakulmassa lukee "Rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai etkö muista jäsennumeroasi? Lähetä sähköpostia! Voit myös soittaa arkisin klo 9.30-15.00 puh. 044 730 0118.

Mukavia ostoksia!

Viipurissa, Viipurista, Viipuriin

38,00€ 34,55€

Viipurissa, Viipurista, Viipuriin. Viipurin vaikutusalueen julkisen liikenteen historiaa Ruotsin vallan ajalta kesään 1944. Ilmo Hakala-Rahko.

Teoksessa pyritäänn antamaan kokonaiskuva Viipurin vaikutusalueen julkisen liikenteen vaiheista Ruotsin vallan ajalta aina kesään 1944 asti. Kirjan julkaisija on Suomen Linja-autohistoriallinen Seura ry. Sen vuoksi linja-autoliikenteen esittelyllä on kirjassa pääpaino, mutta tarkastelun kohteena ovat kaikki muutkin liikenteen muodot, etenkin rautatie- ja raitioliikenne.

Runsaan tekstimateriaalin lisäksi kirjaan on onnistuttu hankkimaan varsin runsas ja edustava valokuvamateriaali, jota on saatu käyttöön alan museoista ja lukuisilta yksityishenkilöiltä. Tämä kirja on kunnianosoitus kaikille niille suomalaisille, jotka aikoinaan tekivät mahdolliseksi ihmisten liikkumisen Karjalankannaksella aina aikaisempaa nopeammin, mukavammin ja turvallisemmin.

Tietoa toimituksesta