Valittu määrä ylitti varastosaldon

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Karjalatalon SieMie-puoti on avoinna toistaiseksi ainoastaan torstaisin klo 10.00-17.00. Siirrymme normaaleihin aukioloaikoihin taas koronatilanteen helpottuessa. Verkkokauppa palvelee normaalisti, mutta toimitukset voivat viivästyä toistaiseksi henkilöstömuutosten vuoksi.

Jos olet Karjalan Liiton jäsen, muistathan rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi ennen ostosten tekoa! Rekisteröitymisen yhteydessä on tärkeää lisätä jäsennumero. Rekisteröityminen onnistuu "Kirjaudu sisään" -kohdasta; saman ikkunan alakulmassa lukee "rekisteröidy".

Tarvitsetko apua tai etkö muista jäsennumeroasi? Lähetä sähköpostia! Voit myös soittaa arkisin klo 9.30-13.00 puh. 044 730 0118.

Mukavia ostoksia!

Karjalan eräperinne -tietoteos

29,00€ 26,36€

Karjalan eräperinne -tietoteos kertoo luovutetun Karjalan metsästyksen ja kalastuksen kulttuurihistoriasta.

Toimittanut Tuija Kirkinen.

” Teos kokoaa yhteen Karjalankannaksen, Laatokan Karjalan ja Raja-Karjalan metsästyksen ja kalastuksen rikkaan ja monivaiheisen kulttuurihistorian kivikaudesta 2000-luvulle asti.

Kirja on erinomainen tietoteos jokaiselle luovutetun Karjalan historiasta ja perinteestä kiinnostuneelle lukijalle, karjalaiselle kotiseutuväelle ja alueella retkeileville matkailijoille.

Kirjoittajakunta koostuu Suomen ja Karjalan erätalouden johtavista tutkijoista ja asiantuntijoista.

Artikkelit perustuvat sekä vahvaan tutkimustietoon että vankkaan kokemukseen. ”

Lisätietoja
Tietoa toimituksesta