Karjalan Liitto

Karjalan Liiton uutiskirje

Uutiskirje lähetetään Karjalan Liiton jäsenyhteisöjen puheenjohtajille, sihteereille, liiton luottamusjohdolle ja aluevastaaville. Sähköpostiosoitteet poimitaan Karjalan Liiton jäsenrekisteristä.
Uutiskirje on tarkoitettu koko jäsenistölle, joten lähetä saamasi uutiskirje eteenpäin oman seuran jäsenille.

Tämä uutiskirje on tarkoitettu kaikille jäsenille

Hyvä puheenjohtaja tai sihteeri, välitä tämä uutiskirje jäsenyhteisösi jäsenille sähköpostitse.
Huomioithan yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyvät asiat. Voit poimia oman seurasi jäsenrekisteristä jäsenten sähköpostiosoitteet, tallentaa ne Exceliin ja kopioida sähköpostin Piilokopio-kenttään.

Ilmoita seuran puheenjohtajan ja sihteerin sähköpostiosoite

Päivitämme Karjalan Liiton jäsenrekisterin sähköpostiosoitteita. Joidenkin jäsenseurojen puheenjohtajien ja sihteerien sähköpostiosoitteet puuttuvat  jäsenrekisteristä. Lähetä ajantasaiset sähköpostiosoitteet: jasen@karjalanliitto.fi.
Näin parannetaan tiedonkulkua ja viestintää.

Tulosta sivu

Poutapilvi web design Oy