Karjalan Liitto
 

Karjalan Liiton naistoimikunnan käsityökilpailu 2017-2018


SISUSTUSVERHOT JA NIIDEN ASENNUSTARVIKKEET


Käsityö kilpailu järjestetään liiton naistoimikunnan toimintana.  Kilpailun ohjeita saa liiton toimistosta, liiton jäsenlehdestä ja verkkosivuilta. Kilpailu päättyy 31.3.2018.

Piirien naistoimikuntien edustajat tiedottavat kilpailusta omassa piirissä eri tilaisuuksissa. Osallistuminen edellyttää Karjalan Liiton jäsenyyttä tai osallistumismaksun maksamista, 15 euroa.
Vuoden kilpailun työn valmistusmateriaalia ei rajata.
Päättymispäivään mennessä tulee toimittaa piirin vastaavalle valmis työ. Mukaan voi liittää kuvauksen työn tekemiseen perusteista ja materiaaleista. Kilpailija ei saa käyttää suunnittelussa tai toteutuksessa muiden apua. Kilpailutyö pitää olla kilpailun päätyttyä osallistujan omistuksessa.
Piirit valitsevat oman piirinsä voittajat. Toivottavaa on, että piiri arviointinsa yhteydessä myös palkitsee kunkin sarjan kolme parasta työtä, jotka jatkavat liiton kilpailuun.

Piirin kilpailuvastaava (naistoimikunnan puheenjohtaja) laatii töistä taulukon sarjoittain niin, että se on arviointia varten valmiina 22.4.2018. Jos piiri lähettää muita kuin omassa kilpailussa sijoittuneita töitä, nekin merkitään ko. taulukkoon.
Liiton kilpailu arvioidaan Kouvolassa kesäjuhlien yhteydessä. Piirien edustajien pitää toimittaa kilpailutyöt Kouvolaan Karjalaisiin kesäjuhliin myöhemmin ilmoitettavaan osoitteeseen. Näyttelyyn tulevien töiden toimittamisesta ja palauttamisesta vastaa piirin edustaja.

Sarjat

Sarja A    Koko verho ikkunaan/ paneeli/ materiaali
Sarja B    Salusiinit/materiaali
Sarja C    Oviverho
Sarja D    Verhotanko/pidikkeet
Sarja E    Muut
Tulosta sivu
 
Poutapilvi web design Oy