Sukukirje 2012

Hyvä sukulainen!
Nyt olemme saamassa ”uunista ulos” uuden sukukirjan! Kirjan valmistelu aloitettiin syksyllä 2010 ja nyt kahden vuoden työn jälkeen kirja alkaa olla valmiina. Tutkija Jarmo Paikkala toimittaa uuden kirjan, kuten edellisenkin vuonna 1998 julkaistun sukukirjan. Kirjaa on laajennettu aiemmasta ja uudessa kirjassa on yli kaksitoista tuhatta nimeä.

Sukukirjasta uusi laitos syksyllä 2012
Sukukokous pidetään lauantaina 15.12.2012 klo 12 aloittaen joululounaalla Vääksyssä Hotelli Tallukassa. Tilaisuus päättyy klo 16.30. Ohjelmassa ovat myös perinteiset arpajaiset - muistathan tuoda myös palkintoja!

Joululounaan hinta on aikuisilta 20 euroa, lapsilta (4-13 v) 15 euroa, alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi. Maksu sisältää myös iltapäiväkahvin. Ruokajärjestelyjä varten tulee tilaisuuteen ilmoittautua viimeistään 4.12.2012 Eevi Pöystille puh. arkipäivisin (03) 766 2915 ja muina aikoina 0400 255 332. Ilmoita myös, jos noudatat erityisruokavaliota. Käteismaksu, varaa tasaraha!

Kirjatarjous ennakkotilaajille
Ennakkotilaus
1 kirja = 64 euroa
2 kirjaa = 128 euroa
3 kirjaa = 192 euroa
4 kirjaa = 192 euroa

 

Tilaamalla kolme kirjaa saat neljännen veloituksetta. Voit tehdä ennakkotilauksen verkossa alla olevasta linkistä. Sinulle lähetetään tilausta vastaava lasku. Edullinen ennakkotilaushinta on voimassa vain 30.11.2012 mennessä tehdyille tilauksille. Sen jälkeen kirjan hinta nousee 72 euroon.

Ennakkoon tilatut kirjat ovat noudettavissa julkistustilaisuudesta 15.12.2012 Tallukasta.

Kirjan voi tilata ennakkoon myös postissa toimitettuna. Tilauksen mukaiset kirjat postitetaan julkistuspäivän jälkeen tilauksessa annettuun osoitteeseen. Lähetykseen lisätään toimituskulut: yksi kirja 16 euroa tai 18 euroa 2-4 kirjalta.

Hallituksen esitys sääntömuutoksiksi
Kokouksessa käsitellään hallituksen esitys sääntöjen muuttamiseksi koskien sukuseuran jäseneksi hyväksymistä sekä tilintarkastukseen ja vuosikokouksen aikatauluihin liittyviä teknisiä muutoksia sekä seuran sähköistä viestintää jäsenistölle. Linkki seuran sääntöihin.

Sukumatka Kaskiselkään kesäkuussa 2013
Seuraava sukumatka Karjalan kannakselle järjestetään kesäkuun alussa ensi kesänä. Matka on kaksi- tai kolmipäiväinen ja ajoittuu kesäkuun ensimmäiseen viikonloppuun. Vietämme yhden päivän Viipurissa ja myös yövymme siellä. Muina matkapäivinä teemme retkiä Viipurin ympäristössä alustavan suunnitelman mukaan Kirvu – Räisälä – Vuoksenranta – Antrea -alueella. Tarkempi matkaohjelma, hintatiedot ja ilmoittautumisohjeet tulevat Sukumatkat-sivulle kevään aikana. Varaa paikkasi ajoissa! Verkkosivujen kautta voi lähettää kysymyksiä ja ideoita matkasta.

Jäsenmaksu 2012
Seuran jäsenmaksu tälle vuodelle on 15 euroa ja alle 15-vuotiailta 6 euroa. Suorittakaa jäsenmaksut seuran tilille lokakuun loppuun mennessä. Osoitemuutokset voi ilmoittaa jäsentietojen muutos -lomakkeella. Huomaa, että kirjojen tilaaminen ei edellytä seuran jäsenmaksun maksamista.

Tavataan Tallukassa!

Sipoossa lokakuussa 2012
Seija Halme