Sukukirje 2011

Hyvä sukulainen!
Kuluva vuosi on seuramme 20-vuotisjuhlavuosi. Juhlistamme merkkivuotta sukumatkalla ja aloittamalla sukukirjan uuden laitoksen toimittamisen.

Sukumatka Kaskiselkään elokuussa
Juhlavuoden merkeissä järjestämme kaksipäiväisen sukumatkan 13.-14. elokuuta Viipuriin ja Kaskiselkään. Matkan yhteydessä pidämme myös vuosikokouksen ja seuran 20-vuotisjuhlan. Tarkempi matkaohjelma, hintatiedot ja ilmoittautumisohjeet matkalle sukumatkat -sivulla. Varaa paikkasi ajoissa!

Sukukirjasta uusi laitos syksyllä 2012
Viime kesänä Hartolassa pidetyssä vuosikokouksessa päätimme myös sukukirjamme uuden laitoksen toimittamisesta. Sukuneuvosto on nimennyt kirjatyöryhmän, johon kuuluvat Seija Halme, Marita Leppälä, Martti Talja ja Rauno Vanhanen. Kirjan toimittaa tutkija Jarmo Paikkala, jonka käden jälkeä oli myös kirjan ensimmäinen laitos.

Kirjan alkuosan oheisartikkelien osalta työ on jo käynnistynyt. Nyt olemme aloittamassa perhetaulujen tietojen keruuta. Ohjeistus ja lomake on postitettu paperilla jäsenistölle ja muille sukuhaarojen yhteyshenkilöille. Erityisen kiinnostuneita olemme perhetaulujen oheen sijoitettavien "tarinalaatikoiden" tms. pienten kertomusten tai henkilöhistorioiden tai sattumusten kuvauksista. Tällaiset "tarinatiedot" voi toimittaa kirjatyöryhmälle joko lomakkeen lisätiedoissa tai erillisellä sähköpostilla.

Välitä eteenpäin tietoa sukukirjan uuden laitoksen tekemisestä ja tietojen keruusta erityisesti lapsillesi, sisaruksillesi, vanhemmillesi ja serkuillesi sekä muille sukuun kuuluville. Kannusta kaikkia tietojen lähettämiseen kirjatyöryhmälle ja sitä kautta uusittavaan painokseen. Sukukirjan tietojen keruu on hyvä syy ottaa yhteyttä vähän kauempiinkin sukulaisiin!

Perhetaulutietojen keruulomake ja ohje sukukirjan päivitys -sivulla. Tietojen ja tarinoiden keruun päättyy 30.11.2011.

Halutessasi voit lähettää kirjatyöryhmälle osoitteita, joihin toivot meidän lähettävän tietoa sukukirjan päivityksestä. Kirjahanketta varten on otettu käyttöön sähköpostiosoite jantunen(at)elisanet.fi.

Jäsenmaksu 2011
Seuran jäsenmaksu tälle vuodelle on 15 euroa ja alle 15-vuotiailta 6 euroa. Suorittakaa jäsenmaksut seuran tilille heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoitattehan osoitteen muutoksista rahastonhoitaja Paula Pöystille. Jäsentietojen muutokset voi lähettää jäsentietojen muutos -lomakkeella.

Tavataan juhlamatkalla elokuussa!

Sipoossa maaliskuussa 2011
Seija Halme