Sukukirje 2008

Hyvä sukulainen!
Terveiset Karjalaisilta kesäjuhlilta! Tampereella liehui myös Jantusen sukuseuran lippu juhlakulkueessa ja pääjuhlassa, kun karjalainen heimo kokoontui.

Sukukokous ja kostit
Sukukokous pidetään sunnuntaina 21.9.2008 Hämeenlinnassa alkaen klo 11.30. Kokouspaikkana on Hämeen keskiaikainen linna, joka sijaitsee osoitteessa Kustaa III:n katu 6, 13100 Hämeenlinna. Päivän ohjelmassa on

11.30 Ruokailu linnan ravintolassa
12.30 Vuosikokous luentosalissa
14.00 Opastettu tutustumiskierros linnassa
15.00 Iltapäiväkahvi ja arpajaiset luentosalissa

Ruokajärjestelyjä varten tulee kosteihin ilmoittautua 9.9.2008 mennessä Helvi Jaaramolle puh. (03) 766 1889. Ruokailun hinta on aikuisilta 25 euroa ja lapsilta (5-12 v.) 12,50 euroa. Maksu sisältää myös iltapäiväkahvin. Ohjelmaan sisältyvä tutustumiskierros linnassa on osallistujille maksuton. Siihen tulee kuitenkin ilmoittautua Helvi Jaaramolle samassa yhteydessä.

Tilaisuudessa järjestetään entiseen tapaan myös arpajaiset, joten tuokaapa arpajaisvoittoja tullessanne.

Suvun oma postimerkki ja muut tuotteet
Olemme teettäneet sukuseuralle oman postimerkin, jonka kuva-aiheena on Jantusen sukuvaakuna. Postimerkki on arvoltaan 1. luokan ikimerkki ja sitä voidaan käyttää postimaksuna tavallisissa postilähetyksissä (enimmäispaino 50 g). Postimerkkejä myydään 20 merkin arkkeina. Arkin hinta on 27 euroa. Tämän vuoden kokouskutsujen postimaksuna on käytetty sukuseuran omaa postimerkkiä.

Sukukirjaamme ”Kaskiselän Jantuset” on edelleen saatavissa. Kirjan hintaa on alennettu, ja se on nyt 30 euroa. Kirja on hyvä lahja kaikille, joilla sitä ei vielä ole.

Kipsistä sukuvaakunaa on myös saatavissa muutamia kappaleita. Sen hinta on 40 euroa.

Kaikkia tuotteita on saatavissa rajoitetusti syyskosteissa Hämeen linnassa. Tarvittaessa toimitamme tilaukset jälkikäteen postitse. Tällöin lähetyksiin lisätään postikulut.

Sukuseuran nettisivut
Jantusen sukuseuran nettisivuhanke etenee siten, että käsikirjoitus sivustolle on tehty ja työstäminen on meneillään. Toivottavasti sukukokouksessa on mahdollisuus jo julkaista sivuston osoite.

Jäsenmaksut
Seuran jäsenmaksu tälle vuodelle on 12 euroa ja alle 15-vuotiailta 6 euroa. Suorittakaa jäsenmaksut seuran tilille elokuun loppuun mennessä. Ilmoitattehan osoitteenmuutoksista rahastonhoitaja Paula Pöystille.

Aurinkoisia loppukesän päiviä kaikille ja tapaamisiin Hämeenlinnassa!

Sipoossa heinäkuussa 2008
Seija Halme