Metsäpirtti Seura ry

METSÄPIRTTI SEURA RY:N TARKOITUS
Edistämme karjalaista kulttuuriperinnettä ja metsäpirttitaustaisten henkilöiden tietoisuutta juuristaan.
Tämä toteutuu tapahtumien, tarinailtojen, luentojen  ja kohtaamisten välityksellä.

Vuoden 2021 jäsenmaksut laskutetaan suoraan jäseniltä

27.12.2020 00:38

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut lähetetään suoraan jäsenille helmikuun alussa vuoden ensimmäisen Karjalan Kunnaat -jäsenlehden mukana (poikkeuksena ainais-/kunniajäsenet, joiden jäsenmaksut voidaan laskuttaa seuralta).

Lasku löytyy lehden takasivulta, ja se sisältää jäsenen Karjalan Liiton, jäsenseuran/jäsenseurojen ja piirin/piirien jäsenmaksut. Jäsenmaksu maksetaan kokonaisuudessaan laskussa ilmoitetulle tilinumerolle, ja jäsenmaksut tilitetään piireille ja seuroille 4 kertaa vuodessa.

Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä järjestö- ja kulttuurisihteeri Ida Pöyhöseen, jasen@karjalanliitto.fi, p. 09 7288 1716.

Pauli Tuohioja