Myytävät tuotteet

Lue lisää

Tiedustelut

puheenjohtaja
Jaakko Jeskanen
p. 0400 570126
jeskanen.jaakko@hotmail.com
 
sihteeri
Eila Ronkainen
p. 040 7198552
eilamaria.ronkainen@gmail.com

 

Postituskulut lisätään hintoihin.

Myytävät tuotteet

 

Kirjat

Pussauspuu, Erkki Jormanainen, à 15 €

  • Erkki Jormanaisen uusimmassa teoksessa, kalevalamittaan tehdyssä runokirjasessa liikutaan tölleissä ja talojen takamailla, missä miehet mittelevät, sortuvat susisotahan. Mutta löytyy kirjasta myös herkempiäkin hetkiä.

Hoilolan kylä komia, Erkki Jormanainen, à 15 €

  • Vaikka asuinpaikka vaihtuisi elämän aikana useinkin, jää jokin mieleen kotiseutuna. Erkki Jormanaiselle se on Tynkä-Korpiselkään kuuluva Hoilolan kylä, ja monet muistot siellä liittyvät kansanrunouteen. Kirja onkin huomionosoitus kotiseudulle ja kansanrunolle. Kirjan pääosassa ovat Reijo Erttolan ja Erkki Jormanaisen kalevalamittaiset runot.

Luomuhumala, Erkki Jormanainen, à 15 €

  • Kirjassa kuvataan itärajan pinnassa eläneiden ja elävien ihmisten elämää fiktiivisen kerronnan keinoin. Kertojaote on realistinen, huumorin höystämä ja kuvauksen kohteita ja heidän kohtaloitaan ymmärtävä. Jormanaisen huumori yllyttää lukijaa toivomaan itselleen pilapiirtäjän lahjaa - niin eläväisin kuvin hänen henkilönsä lukijan kohtaavat.

Tanssin taitaja, Erkki Jormanainen, à 15 €

  • Kirja tarjoaa sarjan mielenkiintoisia tapahtumia novellien kautta. Normaalit ihmiset elävät elämäänsä näkemättä itse sen kummallisuutta. Arjen järjettömyys paljastaa arvaamattomia sattumia ja ironisia muistoja. Miljöönä toimii useimmiten luonto järvineen ja metsineen. Novellien alusta harvoin arvaa, mihin tarina kulkeutuu, eihän elämää pysty ennustamaan.

Seitenviis, Erkki Jormanainen, à 10 € (tai 3 muuta Erkki Jormanaisen kirjaa ostaneelle à 5 €)

  • Kirja on "kultahäitten kunniaksi sekä perheelle, sukulaisille, ystäville ja tuttaville kiitokseksi ja muistoksi" Jormanaisen täyttäessä 75 vuotta. Kirja sisältää runoja vuosilta 1960-2020.

Tynkä-Korpiselkä 1940-1999, Veijo Saloheimo, à 10 €

  • Kirjassa kuvataan Moskovan rauhassa 1940 Suomelle jääneen Raja-Karjalan kaistaleen vaiheita: sopeutumista Pohjois-Karjalan yhteyteen, rajaseudulle ominaisia vaiheita yhteiskunnan rajussa muutoksessa, niistä selviytymistä sekä sitkeitä oman kulttuuriperinteen säilyttämispyrkimyksiä.

Korpiselän kyläkartat, Outi Patronen (2018), à 15 €

  • Kirja kokoaa yhteen Korpiselän alueen kyläkartat 1930-luvun tietojen pohjalta. Kirjassa on luetteloitu tilojen viralliset nimet, rekisterinumerot ja asukkaat.

 

Viirit

  • Korpiselän pitäjäseuran isännänviiri à 50 €
  • Pöytästandaari à 35 €

 

​​​​​​​