Hiitolan Pitäjäseura ry

Natalian terveiset Käkisalmesta ja Hiitolasta

24.05.2020 11:11

Monet Hiitolan Pitäjäseuran matkolla olleet muistavat Natalian, joka on tarvittaessa auttanut kuljetusten ja muiden yleisten asioiden hoidossa Käkisalmen mökkikylässä. Tässä on Natalian terveiset:

"Täällä me niin kuin ympäri maailmaa ollaan eristyksessä, mökillä. Pitkään aikaan en ole harrastanut kasvimaa-hoitoa, nyt on aikaa istuttaa, kastella, jne. Minulta tietysti melkein kaikki matkat kesäksi on peruuttu.  Paavo tekee etätyötä, mutta joutuu kerran kahdessa viikossa käymään Pietarissa.

Käkisalmessa sairaala oli täynnä koronapotilaita, mutta ei ne kaikki oli pelkästään käkisalmelaisia, vaan ihmisia oli tuotu Leningradin läänin eri paikoista. Muuten eletään ja odotetaan mitä tulee tapahtumaan. Hiitolasta paljon terveisia kauppaneuvokselta, soitin hänelle, hän pyysi
välittää hiitolaisille «tervetuloa»!

Hiitolassa on havaittu vain yksi koronatapaus, yhdeltä mieheltä joka työskenteli jossain Leningradin läänissä, tuli kotiin, viikon sairasti
kotona ja sen jälkeen hänet vietiin Pitkärantaan, sairaalaan. Kauppaneuvos sanoi että tulkaa käymään heti kun se tulee mahdolliseksi! 
Hyvää vointia teille sinne Suomeen ja paljon terveisia kaikille tutuille! "