Karjalainen kulttuuriperintö verkkoon -webinaari (Teams-yhteydellä)

22.01.2022 11:00 - 22.01.2022 12:00 , Karjalatalo

Puheenjohtaja Outi Örn, toiminnanjohtaja Pertti Hakanen ja projektityöntekijä Jussi Lahtinen kävivät tutustumassa Kirvu-säätiön aineistoihin Kirvu-museossa, Niitä esitteli Seppo Rautama.

 

Karjalan Liitto aloitti kesällä 2021 Karjalainen kulttuuriperintö verkkoon -hankkeen. Sen esikartoitusvaihe on päättynyt ja lauantaina 22.1. klo 11-12.30 pidetään aiheeseen liittyvä webinaari Teams-yhteydellä.  Koronasta johtuen läsnäoloseminaaria ei voida järjestää.

 

Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örn avaa tilaisuuden. Avauksen jälkeen projektityöntekijä Jussi Lahtinen esittelee hankkeen tuloksia ja sitä, millaisia havaintoja hän on tehnyt jäsenseurojen ja säätiöiden hallussa olevista aineistosta ja verkkosisällöistä.  Webinaarissa käydään keskustelua hankkeen jatkosta ja pohditaan vaihtoehtoja verkkosisältöjen luomiseen. Webinaari tallennetaan.

 

Työpajat, joissa tutustutaan erilaisiin verkkoalustoihin,  järjestetään myöhemmin, kun kokoontuminen on mahdollista.

Tutustu myös Jussi Lahtisen kokoamaan karjalaisen verkkosisältöjen linkkilistaan.

 Muutokset mahdollisia.

 

Ilmoittautuminen 20.1. klo 15 mennessä mervi.piipponen@karjalanliitto.fi. ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki perjantaina 21.1.  Merviltä saat myös lisätietoja.

 

Seminaarin järjestää Karjalan Liitto  opintokeskus Siviksen tuella.