Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan vaalimaan karjalaista historiaa ja säilyttämään Karjalan vuosisataiset perinteitä. Jäsenenä teet työtä tulevaisuuden hyväksi.

Jäseneksi voit liittyä minkä tahansa pitäjäseuran kautta. Jokainen pitäjäseuran jäsen on automaattisesti myös Karjalan Liiton jäsen.

Liittyminen käy näin:

1. Valitse jäsenyhteisöt listasta se pitäjäseura, jonka alueelta sukusi on lähtöisin. Lista aukeaa tästä linkistä.

2. Lähetä valitsemasi pitäjäseuran jäsensihteerille tai muulle hallituksen jäsenelle tiedot itsestäsi. Useilla pitäjäseuroilla on omilla verkkosivuillaan jäseneksiliittymislomake, jonka täyttämällä jäsenyysilmoitus menee seuralle.

3. Maksa jäsenmaksu pitäjäseuran ilmoittamalle tilille. Jäsenseura ohjaa tästä kokonaismaksusta 20€ suoraan Karjalan Liittoon. 

4. Jäsenyys astuu voimaan heti, kun suoritus on tilillä.

5. Jäsenkortti on nimeltään Karjala-kortti ja se tulee jokaiselle jäsenelle toukokuussa Karjalan kunnaat -lehden mukana. Karjala-kortilla saat kaikki Karjalan Liiton edut, pidä se mukanasi.

6. Vuonna 2019 Karjalan Liitossa siirrytään suoralaskutukseen, jolloin jäsenmaksu tulee jokaiselle jäsenelle suoraan kotiin. Jäsenmaksu sisältää aina sekä pitäjäseuran että Karjalan Liiton jäsenmaksun.

7. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä pitäjäseuran jäsensihteeriin tai toimisto@karjalanliitto.fi

Valitse tästä se pitäjäseura, johon haluat liittyä.

 

18.4. Pitäjäesittelyssä Kurkijoki ja Rautu

18.00 Karjala-talo

Juurissa on voimaa

Karjalaiset pitäjäyhdistykset pitävät yllä pitäjien historiaa ja perinteitä

14.3. Pitäjäesittelyissä Uusikirkko ja Pyhäjärvi Vpl.

18.00 Karjala-talo

Sie, mie ja myö yhes

Lue lisää