Teatteriretki Tuusulaan Krapin kesäteatteriin

13.06.2019 17:00 - 13.06.2019 21:00 | Tuusula, Keski-Uudenmaan teatteri

Tervetuloa Nurmijärven Karjala-seuran perinteiselle teatteriretkelle. Tänä kesänä matkaamme Tuusulaan Keski-Uudenmaan teatterin Krapin näyttämölle seuraamaan Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen käsikirjoittamaa näytelmää Tankki täyteen 2: Maallamuutajat.
Väliajalla nautimme teatterikahvit ja pikkusuolaista.

Matkaan pääsee reitiltä Rajamäki-Nurmijärvi-Klaukkala.

Retken hinta: seuran jäsenet 50 €, muut 65 € (sis. teatterilipun, kuljetukset ja väliaikatarjoilun)

Ilmoittautumiset: nurmijarven.karjalaseura@gmail.com tai Päivi Toivomäki p. 0400 937 427.

Tankki täyteen 2: Maallamuuttajat

S. Vilénin huoltoasema on suurten muutosten ja mullistusten keskiössä.

Sulo, Emmi ja Juhana joutuvat liikekannalle, kun TVH pakkolunastaa uuden tien alle jäävän huoltamon tontin. Uusia ideoita neuvokkaalla perheellä tietysti riittää, Sulo haaveilee pienestä kirjapainosta ja Emmi ompelimosta.

Reinikainen, jolla on tuttuun tapaan mielipide joka asiaan ja ongelmaan, vie Sulon huutokauppaan, josta on tarkoitus kaapata mukaan Korppisen tilan irtaimistosta ompelukone Emmille – halvalla tietysti. Tietäähän sen, miten siinä käy. Vilénin pariskunnasta tulee kertaheitolla maatilan isäntä ja emäntä!

Juhana painiskelee itsenäistymisen kanssa ja innostuu lampaista. Ullalla on omat suunnitelmat tulevaisuutensa varalle.

Miten Vilénien käy tällä kertaa pientilan yrittäjinä? Ottaako Sulon idea biodynaamisesta viljelyksestä tuulta alleen? Entä Juhanan tulevaisuus? Yksi asia on varmaa. Kun Vilénit tulevat taas ensi kesänä Krapille niin on siitä maaseudun rauha kaukana.