Tiedustelut ja ilmoittautumiset Ari Pitkäselle

konehuolto.pitkanen(at)gmail.com

02 557 7109

 

Sotahistoriamatka Sortavala-Pietari 31.7.2019 - 4.8.2019 (keskiviikosta sunnuntaihin)

Alustava matkaohjelma
Ke 31.7. Matkareitti ilmoittautumisten mukaan. Saapuminen Värtsilään jossa Suomen ja Venäjän rajamuodollisuudet. Mahdollisuus rahanvaihtoon rajan ylityksen jälkeen (kuljettaja antaa asiasta infoa). Ajo Sortavalaan ja majoittuminen hotelli Piipunpihaan 2-hengen huoneisiin. Päivällinen hotellissa.

To 1.8. Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Lähtö kohti Käkisalmea. Päivän aikana tutustumista mm. Lahdenpohjaan, Kurkijokeen, Elisenvaaraan ja Vpl Pyhäjärveen. Illaksi ajo Käkisalmeen ja majoittuminen hotelli Korelaan 2-hengen huoneisiin. Päivällinen hotellissa.

Pe 2.8. Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matka jatkuu Pietariin. Sotahistoriakohteita matkalla ja Pietarissa. Iltapäivällä t. illalla majoittuminen hotelli Ladogaan 2-hengen huoneisiin. Päivällinen hotellissa.

La 3.8. Aamiainen hotellissa. Päivä Pietarissa, jossa kohteita. Illaksi paluu hotelliin, jossa päivällinen.

Su 4.8. Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Lähtö erikseen sovittavan reitin mukaan kotimatkalle. Aikataulun salliessa ostostauko Viipurissa, minkä jälkeen matka jatkuu rajalle. Rajalla Venäjän tulli ja passitarkastus, pysähdys tax-free-myymälässä. Suomen puolella tulli- ja passitarkastus. Omakustanteinen ruokatauko Rajahovissa, minkä jälkeen kotimatka jatkuu takaisin lähtöpaikkaan.
Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

        Ryhmän koko:       20 hlö                   25 hlö                    30 hlö
        Matkan hinta:        535 eur/hlö          495 eur/hlö             470 eur/hlö

Mikäli matkustajalla on oma viisumi, vähennetään hinnasta 70 eur/hlö
Pietarin opastukset, mahdolliset sisäänpääsyt ja muu kohdeopastus lisää muutaman kympin loppulaskuun.

Bussikuljetus Niinimäen turistibussilla. Kuljettaja on useasti Venäjällä käynyt ja on paikoista ja asioista selvillä. Opas on mukana.

Passin on oltava voimassa 5.2.2020 asti