Uusi Karjalan Liiton myymälä ja infopiste avataan 10.10.2018

Karjalatalon pääsisäänkäynnin oikealle puolelle avataan uusi Karjalan Liiton myymälä ja infopiste keskiviikkona 10.10.2018 klo 15.

Tervetuloa avajaisiin!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi uuden myymälän ja infopisteen avajaisiin. Tule tutustumaan uutuustuotteisiin ja tekemään jo jouluostoksia. Muista tehdä seuran tuotetilaukset hyvissä ajoin etukäteen.

Myymälä ja infopiste palvelee liiton jäsenkuntaa ja muita asiakkaita arkistin klo 9-16 sekä pitäjä- ja sukumarkkinapäivänä lauantaina 17.11. ja joulumyyjäisissä lauantaina 15.12. Tuoteostojen lisäksi myymälästä ja infopisteestä voi varata Karjalatalon tiloja sekä ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin.

Mikä nimeksi myymälälle ja infopisteelle? Osallistu nimikilpailuun!

Keksi naseva karjalainen nimi Karjalan Liiton myymälälle ja infopisteelle. Osallistu nimikilpailuun 1.10. mennessä. Lähetä nimiehdotuksia liiton toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto @ karjalanliitto.fi otsikolla Nimi.

Sopivin nimiehdotus palkitaan kirjalahjoituksella.