Koulutukset jäsenyhteisöille

Hyödynnä jäsenrekisteriä  -koulutus 17.3.

Koulutuksessa perehdytään Karjalan Liiton jäsenrekisterin käyttöön ja tulevaan jäsenmaksuperintään sekä käydään läpi yhdistystoiminnan perustietoutta ja uutta tietosuojalakia.
Jäsenrekisterikoulutus
lauantai 17.3. klo 10-15 (ilmoittautuminen 2.3. mennessä)

Karjalan Liiton järjestösihteeri Kirsi Säkkinen opastaa jäsenrekisterin käyttöön, jossa on koulutuksen pääpaino. Lisäksi varapuheenjohtaja Eevaliisa Kurki kertoo yhdistystietoudesta ja uudistuvasta tietosuojalaista.

Paikkana on Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Hinta on Karjala-kortilla 30 € sisältäen koulutuksen ja lounaan. On toivottavaa, että jokaisella on oma kannettava, jossa on nettiyhteys. Muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset toimisto@karjalanliitto.fi, p. 09 7288 170.  

Verkkosivu- ja jäsenrekisterikoulutusta maalis- ja huhtikuussa

Karjalan Liiton jäsenyhteisöjen viestintävastaaville järjestetään verkkosivukoulutusta uuden verkkosivualustan käyttöönotossa.
Lauantai 3.3. noin klo 14 alkaen Karjalatalossa Helsingissä
Keskiviikko 7.3. klo 15 alkaen Tampereella
Lauantai 17.3. klo 10-15 Karjalatalossa Helsingissä
Keskiviikko 21.3. klo 15 alkaen Turussa
Lauantai 7.4. klo 13 alkaen Karjalatalossa Helsingissä
Torstai 19.4. klo 16 alkaen Savonlinnassa
Lauantai 21.4. klo 10-16 Oulussa.
Koulutuksen hinta on 30 euroa.
Ilmoittautumiset Karjalan Liiton toimistoon, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi.
Ilmoita nimi, osoite, puhelin, sähköposti sekä jäsenseura, jonka sivuja päivität. Ennen koulutusta saat tunnukset ja ennakkotehtävän. Ota koulutukseen mukaan oma kannettava tietokone ja mahdollisesti oma modeemi/mokkula.

Arkistot kuntoon! -koulutus 24.3.

Lauantaina 24.3. klo 11-14.30 perehdytään käytännönläheisesti Karjalan Liiton yhdistysten arkistonhoitoon. Koulutus sopii myös muiden seura-arkistojen järjestämiseen.

Kurssilla käydään läpi järjestämättömän "vanhan" arkiston kunnostamista ja muodostuvan arkiston käsittelyä ja hallintaa. Esille otetaan myös arkistoaineiston säilytys- ja hävittämiskysymykset sekä arkistotilat. Kurssin kouluttajana on emeritasektorijohtaja Marja Pohjola.

Kurssin hinta on Karjala-kortilla 40 € ja muille 55 €. Ilmoittautumiset 8.3. mennessä toimisto@karjalanliitto.fi, p. 09 7288 170, www.karjalanliitto.fi / Tapahtumat. Hintaan sisältyy koulutus ja kahvit. Ravintola Kareliassa mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Muutokset mahdollisia.

Koulutus pidetään Karjalatalossa Helsingissä osoitteessa Käpylänkuja 1.

Peruutusehdot: Kurssi toteutuu, jos osallistujia on riittävästi. Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme järjestelykuluina 20 euroa/kurssipäivä.

Karjalan Liitto järjestää kaikki koulutukset yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.