Tunteiden ilmaisua sanoin ja sävelin -itkuvirsikurssi

15.02.2020

Kurssilla (la-su klo 10-16) perehdytään äänellä itkemisen taustoihin, historiaan ja kuullaan perinteen merkityksestä tämän päivän ihmiselle. Koulutuksen aikana tutustutaan erilaisiin itkuihin ja kuullaan itkunäytteitä. Omaan itkemiseen ja oman itkun tekemiseen edetään itkukieli-, mielikuva-, melodia- ja muita harjoituksia tekemällä. Kurssin opettajana on Äänellä Itkijät ry:n kouluttaja Pirkko Fihlman.

Hinta: Karjala-kortilla 50 €, muilta 60 €. Sisältää koulutuksen. Kurssille otetaan 12 osanottajaa. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on riittävästi. Jos kurssin peruutus tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitetaan järjestelykuluina 20 € / kurssipäivä.

Muutokset mahdollisia.

Kurssipaikkana on Karjalatalo, Takkahuone, 4. krs, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki.
Ilmoittautuminen 7.2.2020 mennessä, toimisto@karjalanliitto.fi. Puh. 09 7288170 tai alla olevalla lomakkeella.

Kurssin järjestää Karjalan Liitto, Äänellä Itkijät ry. ja opintokeskus Sivis.